Prefab schoorstenen

Met nuchterheid als sleutelwoord, begeleid door natuurlijke stoffen en kleuren, passen deze dakuitgangen perfect bij de klassieke architectuur.

De dakuitgang TRADINOV wordt in functie van uw dak geproduceerd. De dakuitgang wordt droog geplaatst, zonder grote werken en zonder het timmerwerk te versterken. De uitgang zorgt voor een perfecte rookafvoer en totale veiligheid in werking. U kunt er alle kanalen van Poujoulat op aansluiten.

Vierkant

Rechthoekig

Groot vierkant

vierkant

selectie prefab schoorsteen

rechthoekig

Selectie prefab schoorsteen

DUBBEL KANAAL RECHTHOEKIG

Een enkele dakuitgang

De dakuitgang met dubbel kanaal STDC vult het gamma dakuitgangen van poujoulat aan. Ontworpen voor twee kanalen die uitkomen op twee generatoren, is de ingreep in het dak zeer vereenvoudigd. deze dakuitgang heeft ook alle afwerkingen: bepleistering, glad of met steenstrips, van het traditionele gamma.

Kenmerken

groot vierkant

Respect voor traditie

De grote vierkant dakuitgang heeft de bijzondere eigenschap dat ze geschikt is voor grote diameters. Het model bestaat voor ieder type dak: een, twee. drie hellingen (wolfseind), vier hellingen (pyramide) of plat dak. Ze zijn beschikbaar met een grote keuze steenstrips (kleur van de body en de voegen), gladde en bepleisterde afwerkingen.

prefab schoorsteen
Kenmerken
prefab schoorsteen
Kenmerken
prefab schoorsteen
Kenmerken
Carree Piramide
Kenmerken